vineri, 23 februarie 2018

Ce variante putem alege pentru podea?


Alegerea tipului de pardoseala potrivit poate fi o sarcina destul de dificila intrucat in ziua de azi sunt disponibile nenumarate modele, pentru toate nevoile si preferintele. In schimb, cei care nu au cunostinte in domeniu, cu siguranta, vor petrece mult timp pana sa se decida, dar niciodata nu se va da gres daca se alege covor PVC de la DHN intrucat acesta e foarte avantajos, versatil si se potriveste de minune in mai multe medii.

Suficienta protectie
In primul rand, este important de stiut ca acesta este alcatuit din 5 straturi, iar fiecare dintre acestea joaca un rol important. Asadar, primul strat, adica cel inferior, aduce o putere suplimentara, iar cel dinaintea sa este cel care asigura o buna izolare termica si fonica, aspect esential in toate conditiile. Cel de-al treilea strat aduce stabilitate, in sensul ca acest covor nu se va deteriora si nu isi va modifica aspectul, iar stratul din spuma aduce elasticitate, pentru a se adapta la diferite medii. Nu in ultimul rand, stratul final este unul protector si poate fi vazut ca o bariera ce tine la distanta uzura si care ajuta la prelungirea duratei de viata.

Mai multe avantaje
Cu alte cuvinte, cine alege covor PVC dela DHN se va bucura de un raport calitate – pret mai mult decat ideal, iar unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca acesta se intretine cu usurinta, lucru esential mai ales in cazul in care acesta este ales pentru institutii medicale. Nu trebuie omis nici rolul antibacterian prezent, dar nici faptul ca acest covor izoleaza bine din punct de vedere termic si fonic, astfel ca promite o senzatie de caldura in zona picioarelor. Totodata, clientii au la dispozitie mai multe culori din care pot alege, astfel incat sa fie pe deplin multumiti de partea estetica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu